Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Jessica 

Jessica Reder, ordförande

Jag heter Jessica Reder, jag fyller 18 år i år. Detta är mitt tredje år i Usek och i år sitter jag som ordförande igen vilket jag tycker är superkul! Jag brukar oftast vara i stallet på lördagar då jag rider men brukar passa på att vara i stallet så ofta jag hinner. Mina favoriter i stallet är Maya och Pelle men Kelly tycker jag är lite extra söt så ofta hittar ni mig hos de eller i klubbis. Jag älskar att prata och umgås med er så kom gärna fram och prata med mig när ni ser mig.

När jag inte är i stallet är jag hemma och pluggar eller så umgås jag med mina vänner. Att läsa böcker ligger mig varmt om hjärtat därför spenderar jag mycket tid med en bok i knät. Ser framemot att träffa er på våra aktiviteter och i stallet. Kram från mig!

Amanda 

Amanda Saarenala, vice ordförande

Jag heter Amanda Saarenala och är 15år men fyller 16 nu i mars. Det här blir mitt tredje år i USEK och sitter nu mera som vice ordförande och vice sekreterare! Jag är i stallet på måndagar då jag rider och någon mer gång i veckan när jag jobbar. Min favoritponny är så klart bästa Power som jag ofta sitter och myser hos i spiltan!

När jag inte är i stallet pluggar jag en massor, hänger med kompisarna eller är hos min medryttarponny! Jag ser så mycket fram emot allt roligt vi ska hitta på tillsammans under aktiviteterna och i stallet! Hoppas vi ses!

Maja Jenelius, kassör

Jag heter Maja Jenelius och fyller 17 i maj. Detta är nu mitt fjärde år i ungdomssektionen och jag sitter som kassör. Jag brukar vara i stallet på lördagar då jag rider på favorithästen Elton. Elton har ju då blivit min favorit och på fritiden brukar jag vara hemma eller vara med mina vänner.

I stallet brukar jag vara i Klubbis, stallgångarna men även hos Elton så det är där ni hittar mig bäst. Jag älskar att prata och var aldrig blyg för att komma å fråga jag brukar kunna ha ett bra svar tillbaka. Det var lite fakta om mig och hoppas vi ses i stallet och på våra fantastiska aktiviteterna.

Julia

Julia Linette Ulug, sekreterare

Jag heter Julia Linette Ulug och är 20 år. Detta är mitt första år i ungdomssektionen och jag sitter som sekreterare och vice PR-ansvarig! Jag är i stallet på onsdagar och fredagar, då jag både har lektion och är ledare på pararidningen. Mina favorithästar i stallet är Glenn och Max som jag brukar rida på lite till och från.

När jag inte är i stallet så är jag med största sannolikhet på jobbet, universitetet eller hänger med väninnorna. Jag är oerhört positiv och utåtriktad som person. Så kom gärna fram om ni ser mig i stallet eller bli inte förvånade om jag själv kommer fram och hälsar hehe! Jag ser verkligen framemot detta fantastiska år med alla medlemmar och ädla springare! Vi ses i stallet och på alla aktiviteter!

Leya

Leya Blomqvist, PR-ansvarig

Jag heter Leya och detta blir mitt andra år i USEK. Jag sitter även detta år som PR-ansvarig men även som vice-kassör och LOK-stöds ansvarig. Jag är i stallet på fredagar och lördagar då jag rider men är såklart i stallet så ofta jag kan förutom nu under corona. Mina favoriter är nog Kelly och Maya så hos dom hittar ni mig allt som troligast.

När jag inte är i stallet så är jag nog hos mina medryttarhästar eller med någon kompis. Jag ser jättemycket fram emot allt kul jag hoppas att vi kan få göra tillsammans i år Hopps vi ses i stallet snart!

Svea

Svea Strömberg, vice PR-ansvarig

Jag heter Svea Strömberg och jag är 15 år (05). Det här blir mitt andra år i USEK och jag sitter som vice PR-ansvarig. Jag är i stallet ca 4 dagar i veckan då jag rider torsdag, fredag, lördag och sen jobbar jag 1 dag. Mina favorithästar är Björn, Bob och Brolle och jag brukar rida Björn och Bob.

På fritiden när jag inte är i stallet, spelar jag fotboll och pluggar. Jag hoppas verkligen att det här blir ett bättre år utan Corona så jag får träffa er alla! Ha det bra och ta hand om er!

Roni

Roni Issa, ledamot

Hej jag heter Roni! Detta är mitt andra år i usek och ser verkligen fram emot det året med alla fantastiska människor och alla roliga aktiviteter som vi säkert kommer ha när pandemin är över. Jag har precis fyllt 17 år och mina favorithästar är Pricken och Twister som jag brukar rida på fredagar och lördagar så det är dessa dagarna jag kommer vara i stallet. Jag är i vanliga fall i stallet mellan 17:00 till 21:00 på fredagar men på lördagar kan det variera från vecka till vecka. Kom gärna fram o säg hej och som jag skrev i förra årets presentation, jag bits inte. Och när jag inte är i stallet så är jag på min praktik eller i gymnasiet eller på min andra aktiviteter typ boxning. Vi ses när pandemin är över eller när jag är i stallet.

Uppdaterad: 02 MAR 2021 21:21

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: ridklubbenvrs@gmail....