Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse


Jemilia

Mitt namn är Jemilia Gatica Forsythe, 13 år ung men fyller 14 i år. Detta är nu mitt andra år som Usekmedlem, jag har nu fått den stora äran att sitta som ordförande. Jag är i stallet väldigt sällan men kommer bättra mig! Jag är då i stallet hela måndagseftermiddagen (från 16:15 till 22) då jag rider, men det kan hända att jag är i stallet fler dagar i veckan. Kalle håller mig väldigt kärt om hjärtat så oftast hittar ni mig hos honom, men även klubbis eller i stallgångarna. Jag är en riktigt pratglad tjej så var aldrig rädd för att komma fram och prata med mig! När jag inte är i stallet så gör jag läxor (har faktiskt inga matteläxor längre), är med kompisar men framförallt så kollar jag på Netflix. Sedan gör jag mina kompisar helt galna när jag pratar om Teen Wolf och alla spännande serier och filmer jag kollar på. 

 

Jessica

Jag heter Jessica och jag fyller 16 år i höst. Detta är mitt första år i USEK och jag sitter som Vice ordförande. Ni hittar mig i stallet oftast på torsdagar där jag sköter och fredagskvällar då jag rider men det händer att jag är i stallet fler gånger i veckan. Min favorit i stallet är Pelle men tycker om Maya väldigt mycket också! 
När jag är i stallet så hittar ni mig oftast hos någon av de två, i stallgången eller i klubbis. Är väldigt bra på att prata, så kom fram och hälsa när ni ser mig (är faktiskt riktigt trevlig). Men när jag inte är i stallet så umgås jag oftast med mina vänner, lyssnar på musik eller sträckkollar serier på Netflix vilket jag är lite för bra på. 

 

Tara

Jag heter Tara Larsson och är 14 år men fyller 15 i april, jag är en ny medlem i Usek för i år. I Usek sitter jag som sekreterare och det ser jag mycket fram emot. Ni kan hitta mig i stallet på måndags och tisdags kvällarna eftersom jag rider. Leo är den häst jag både rider mest och gillar mest. När jag inte är i stallet eller i skolan umgås jag gärna med vänner och familj men också pluggar. Jag ser verkligen fram emot detta år med alla aktiviteter, hoppas vi ses!

 

Amanda

Jag heter Amanda Saarenala och är 13 år men fyller 14 nu i mars. Jag är ny i USEK och sitter som vice sekreterare. Jag är i stallet på fredagar då jag är stallvärd och lördagar då jag rider men ibland någon mer dag. När jag inte är i stallet så pluggar jag, hänger med kompisar eller är hos min medryttarponny. Min favoritponny är ju självklart bästa Power som jag även sköter. Om ni inte hittar mig i klubbis eller i stallgångarna så är det nog i Power spilta jag står och myser! Ser fram emot alla roliga aktiviteter med er och var inte rädda för att komma fram i stallet och prata!

 

Maja

Jag heter Maja och detta är mitt andra år i USEK, just nu sitter jag som kassör. Jag fyller år den 1 Maj och blir 15 detta år och går i 8an. Jag är i stallet på onsdagar, fredagar och lördagar då jag både rider eller jobbar. Jag har ridit på Vällingby i 6 år nu och har verkligen utvecklas och tycker mycket om ridskolan. Min favorit häst heter Elton som jag oftast rider på lördagarna. På fritiden brukar jag ofta vara med kompisar eller vara hemma och plugga, ta det lugnt osv. Hoppas att jag träffar er alla på alla olika aktiviteter och i stallet såklart. Kom gärna fram och fråga massa olika frågor om oss i USEK eller om aktiviteterna. Ser fram i mot att se er alla i stallet och även alla olika aktiviteter!

 

Rebecka

Jag heter Rebecka men kallas kallas även Räkan och är 14 år men fyller 15 år i november! Detta är mitt första år i usek och jag sitter som vice kassör. 
Mina favorit hästar är Pegasus och Bente. Jag är i stallet varje måndag och tisdag, dock rätt sent då jag rider i dom sista grupperna för dagen. 
Det jag gillar bäst är att var i stallet, hänga med kompisar, träna eller kolla Netflix.
Tycker detta ska bli jättekul och ser fram emot alla roliga aktiviteter och annat skoj! Kom gärna fram och snacka när ni ser mig! Ser fram emot att lära känna er!

 

Sara

Jag heter Sara och är 15 snart 16 år gammal. Mina favorithästar är Gulding och Elvis. Jag är i stallet på tisdagar när jag är stallvärd onsdagar när jag jobbar och på fredagar och lördagar då jag rider. På fritiden gillar jag att vara i stallet, kolla film och att umgås med familj och vänner. Jag gillar även att mysa till det med lite snacks. Jag har suttit med i usek i ett år nu och det här året är jag lok-stödsansvarig. Jag sitter även med som ordinarie ledamot i inget mindre än DUS (Distriktets ungdomssektion). Det ska bli superduper kul att få vara med på alla aktiviteter tillsammans och umgås med er andra i stallet ett år till.

 

Tyra

Mitt namn är Tyra och jag har nyss fyllt 14. Detta är mitt första år som jag medverkar i USEK vilket jag tycker ska bli mycket spännande! Jag ser mycket fram emot alla aktiviteter och allt kul vi i stallet kommer att hitta på tillsammans så småningom. Jag är PR ansvarig i USEK vilket innebär att jag har i uppdrag att informera och göra affischer när det är olika aktiviteter i stallet. Mig hittar ni i stallet på måndagar, då jag är stallvärd från 16:00, tisdagar kl. 19:00-21:00 när jag rider, ibland är jag i stallet på onsdagar också och då brukar jag vara där runt 16:00-20:00 och sen på lördagar brukar jag vara i stallet då jag rider. När jag inte är i stallet eller hänger med kompisar är jag hemma och antingen pluggar eller så kollar jag på Netflix! Gulding är min favorit i stallet så honom hänger jag ofta hos. Hoppas vi ses i stallet!

 

Aurora

Jag heter Aurora Stassais och är 14 år. Det är mitt första år som usekmedlem och jag kommer vara Vice PR-ansvarig, så jag kommer påminna er om alla roliga aktivitet på social medier. Jag är i stallet så ofta som möjligt, men det blir oftast måndagar, onsdagar och söndagar. Brolle har varit min favorit länge och håller mig hårt om hjärtat så ni hittar mig nog inne och gosar med honom eller i klubbis. Det är bara att rycka tag i mig och fråga vad som helst. När jag inte är i stallet så blir det mycket plugg och gos med min lilla vovve.
Jag är jätte taggad på det har och det kommer bli jätte kul! Så ses vi i stallet och på alla aktiviteter!

 

Jasmin Jag heter Jasmin Tuchewicz och är en ny medlem i ungdomssektionen och sitter som vice pr-ansvarig. Jag är 14 år gammal men fyller 15 i höst. Mig brukar man oftast se i stallet på måndagar och på söndagar, ibland kan det hända att man ser mig flera gånger i veckan. Min favorit häst har varit Archie men tyvärr har han gått bort, vilket jag är väldigt ledsen över. Därför har jag ingen favorit häst för tillfället men jag brukar rida Pompe varje ridlektion vilket är ganska trevligt. På fritiden då jag inte är i stallet så är jag med mina kompisar. Hoppas vi ses i stallet!
Uppdaterad: 28 APR 2018 13:39

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link