Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


 

Jessica Reder, ordförande

Jag heter Jessica, jag fyller 17 år i höst. Detta är mitt andra år i Usek och i år sitter jag som ordförande vilket är jättekul! Ni hittar mig i stallet oftast på lördagar men det händer ofta att jag är där fler gånger i veckan. Mina favoriter i stallet är Pelle och Maya så oftast hittar ni mig i deras boxar, stallgången eller i klubbis. Kom gärna fram och prata med mig när ni ser mig i stallet, tycker det är jättekul att prata med er!
Utanför stallet brukar jag vara med mina vänner och hitta på saker. Annars så älskar att läsa böcker så det gör jag så fort jag får en ledig stund.
Hoppas vi ses på våra aktiviteter och i stallet!  

 

Amanda Saarenala, vice ordförande

Jag heter Amanda Saarenala och är 14år men fyller 15 nu i mars. Det här blir mitt andra år i USEK och sitter numera som vice ordförande och LOK-stöds ansvarig!
Jag är i stallet på fredagar, då jag är stallvärd och lördagar, då jag rider men det brukar bli fler dagar än så!
Min favoritponny är så klart bästa Power som jag ofta sitter och myser hos i spiltan!
När jag inte är i stallet pluggar jag en massor, hänger med kompisarna eller är hos min medryttarponny!
Jag ser så mycket fram emot allt roligt vi ska hitta på tillsammans under aktiviteterna och i stallet! Hoppas vi ses!

 

Sara Eriksson, sekreterare

Jag heter Sara och är 16 snart 17 år gammal. Mina favorithästar är Gulding och Glenn. Jag är i stallet på fredagar och lördagar då jag rider. På fritiden gillar jag att vara i stallet, kolla film och att få umgås med familj och vänner. Jag gillar också att mysa till det med lite snacks. Jag har suttit med i usek i två år nu och det här året är jag Sekreterare. Jag sitter även med som ordinarie ledarmot i inget mindre än DUS (Distriktets ungdomssektion). Det ska bli superduper kul att få vara med på alla aktiviteter tillsammans och umgås med er andra i stallet ett år till.

Roni Issa, vice sekreterare

Jag heter Roni och jag har precis fyllt 16 år. Mina favorithästar är Kovo och Lava. Jag är i stallet på fredagar och lördagar. På min fritid så gillar jag att umgås med mina vänner, med min familj och att vara i stallet.
Det här är mitt första år i Usek och jag sitter som vice sekreterare. Jag är så taggad på det nya fantastiska året med er på alla aktiviteter. Var inte så blyga och fram och prata med mig, jag bits inte!

Maja

Maja Jenelius, kassör

Jag heter Maja Jenelius och fyller 16 i maj. Detta är numitt tredje år i ungdomssektionen och jag sitter som kassör. Jag brukar vara i stallet på lördagar då jag rider på favorithästen Elton, då brukar jag vara där nästan hela dagen (från 10:00-16:00), men det kan hända att jag är i stallet flera dagar. Elton har ju då blivit min favorit och på fritiden brukar jag vara hemma eller vara med mina vänner. I stallet brukar jag vara i klubbis, stallgångarna men även hos Elton så det är där ni hittar mig bäst, jag älskar att prata och var aldrig blyg för att komma å fråga jag brukar kunna ha ett bra svar tillbaka. Det var lite fakta om mig och hoppas vi ses i stallet och på våra fantastiska aktiviteterna. 

Cornelia

Cornelia Jennebrand, vice kassör

Jag heter Cornelia Jennebrand, jag är 14 år fyller 15 snart. Jag sitter som vice kassör mitt första år i usek. 
Min favorithäst är Pjotter och ni kan hitta mig i stallet på torsdagar, söndagar, måndagar och fredagar ibland, jag ska försöka vara i stallet lite oftare så kom gärna fram o prata lite om ni ser mig i stallet!
Utanför stallet så tränar jag MMA, är med kompisar och pluggar. Vi ses i stallet och på alla roliga aktiviteter!

 

Leya

Leya Blomqvist, PR-ansvarig

Jag heter Leya och sitter som pr-ansvarig. Jag fyller 16 år i år och detta är mitt första år i USEK.
Jag är i stallet måndagar, tisdagar, onsdagar och lördagar främst, men är ofta där på fredagar eller de söndagar det är tävling eller jag har caféet. Har ett par favorithästar men två av dom är Maya och Kelly. Jag är för det mesta ute i stallet och hjälper till så ni hittar mig förmodligen i röda eller gula stallet.
Jag är väldigt pratglad som många säkert vet, så ni kan alltid komma och prata med mig om vad som helst!
Gör nästan inget förutom stallet. Möjligtvis är jag väl i det andra stallet jag rider på.
Vi ses i stallet och på aktiviteterna

 

Svea

Svea Strömberg, vice PR-ansvarig

Jag heter Svea Strömberg och jag är 14 år, fyller 15 i oktober. Jag är ny i usek och jag har rollen som vice PR! Jag är i stallet på måndagar, när jag rider och på fredagar, då jag är stallvärd. Det händer att jag är i stallet andra dagar också och bara hänger. Min favohäst är Brolle och om ni inte hittar mig hos honom är jag i stallgången eller i klubbis! När jag inte är i stallet spelar jag fotboll eller så är jag med kompisar. Det ska bli kul att träffa er alla på aktiviteter och i stallet, kom gärna och prata eller bara häng med mig i stallet!

Uppdaterad: 11 JUN 2020 19:29 Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: ridklubbenvrs@gmail....