Hoppa till sidans innehåll

Policy sociala medier


Denna policy beskriver riktlinjer för samtliga medlemmar som representerar Vällingby Ridcenter och Vällingby Ridsällskap avseende sociala medier.

Du representerar alltid Vällingby Ridcenter/Vällingby Ridsällskap, både den tid som du befinner dig på och omkring ridanläggningen samt i andra situationer utanför anläggningen. 

Policyn riktar sig även till personer som inte är medlemmar men som vistas på anläggningen eller deltar i aktiviteter som är anordnade av Vällingby Ridcenter/Vällingby Ridsällskap.

Exempel på sociala medier är Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, TikTok, foto- och videosajter som Flickr och Youtube samt bloggar.

 

Förhållningsregler

  • Visa respekt, även när du sitter bakom en skärm, utryck dig inte annorlunda än du skulle gjort i ett samtal med personen.
  • Publicera, skicka eller dela aldrig något som kan skada, kränka eller såra en annan person.
  • Fråga alltid personen om lov innan du filmar eller tar kort som du vill dela i sociala medier. Det är alltså inte tillåtet att dela bilder eller filmer i sociala medier där andra personer syns utan deras godkännande. 
  • Vid publicering av filmklipp från ridlektion får inte ridlärarens röst höras.
  • Vällingby Ridsällskaps och Vällingby Ridcenters namn och loggor får inte användas i konton i sociala medier som namn eller visningsbild. 
  • Om du ser eller upplever budskap eller andra tveksamheter på sociala media, uppmärksamma personalen i stallet, ridlärare eller förtroendevalda i USEK eller styrelsen för Vällingby Ridsällskap.
  • I övrigt gäller begränsad användning av mobiler i stallet av säkerhetsskäl.
  • Vällingby Ridcenter/Vällingby Ridsällskap skall vara en plats där vi värnar om varandra och våra hästar.

 

Alla ska känna sig trygga på Vällingby Ridcenter/Vällingby Ridsällskap och ingen ska behöva utsättas för negativa handlingar i verkligheten eller på sociala medier. 

På Vällingby Ridcenter/Vällingby Ridsällskap skall det positiva vara det som syns och hörs!

Uppdaterad: 13 SEP 2022 13:37 Skribent: Erica Westling
E-post: Adressen Gömd

Följ oss i sociala medier

Vällingby Ridsällskap

Facebook

Instagram

Vällingby Ridcenter

Facebook

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: ridklubbenvrs@gmail....