Hoppa till sidans innehåll

Viktig information inför dressyrtävling 1 november

29 OKT 2020 14:52
INSTÄLLD! Den 1 november anordnar vi lokal dressyrtävling för stor häst. Tävlingen är publikfri och vi följer Svenska Ridsportförbundets bestämmelser gällande tävling och covid-19. Vi har sammanställt viktig information för tävlande och funktionärer.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 14:52

OBS! TÄVLINGEN ÄR INSTÄLLD!

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Ridsportförbundets bestämmelser

  • Stanna hemma om du visar minsta symptom på sjukdom
  • Tvätta händerna ofta
  • Håll avstånd
  • Kom till tävlingsplatsen tidigast 1,5 timme innan start
  • Lämna tävlingsplatsen så snart som möjligt efter avslutad ritt

Svenska Ridsportförbundets tillfälliga tävlingsregler.

 

Ingen publik

Tävlingen hålls utan publik. Endast medhjälpare till aktuellt ekipage på banan samt funktionärer får vistas på läktaren. Vi kommer ha funktionärer på plats som kontrollerar att den eller de som vistas på läktaren tillhör ekipaget som ska rida.

Personer som besöker tävlingsplatsen i egenskap av annat än tävlande, medhjälpare eller funktionär kommer att avisas.  

Medhjälpare

Endast en medhjälpare per ekipage är tillåten. Junior/young rider får ha två medhjälpare. Medhjälparen ska vara över 18 år och ska i huvudsak befinna sig i omedelbar närhet av hästen under vistelsen på tävlingsplatsen.

Cafeteria

Cafeterian kommer att hålla öppet under tävlingsdagen. Fikabröd, mackor samt enklare måltid i form av pannkakor finns till försäljning. Håll avstånd, undvik köbildning och följ personalens anvisningar. 

Meddelande till ryttare och startlistor

Meddelande till ryttare och startlistor finns publicerade i Equipe. I meddlenade till ryttare finns all information som de tävlande bör känna till. Vänligen läs igenom det noggrant. 

 

Till våra funktionärer

Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla er medlemmar som ställer upp som funktionärer, ni gör ett fantastikt jobb! På grund av covid-19 är våra rutiner vid denna tävling något annorlunda. 

För att minimera smittspridning och antalet personer på tävlingsplatsen, ska funktionärer endast befinna sig på tävlingsplatsen i samband med sitt funktionärspass. Var på plats 15-30 minuter innan ditt funktionärspass börjar och anmäl din närvaro i sekretariatet i Klubbis. 

Alla funktionärer erbjuds en funktionärsfika som går att kvittera ut i cafeterian i samband med funktionärspasset.

Vid frågor, kontakta Kicki Grape.

Information och beskrivning av funktionärsuppgifterna. 

 

Sponsorer

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som sponsrar vår tävling med fina hederspriser till de placerade!

Back2Use är den smarta butiken där du hittar begagnad (och inte sällan helt oanvänd) utrustning för häst och ryttare! Välkommen att besöka butiken på Galonvägen 40B i Bromma.

Hööks Barkarby har en stor passion för hästar och hundar och vill erbjuda dig som kund prisvärda produkter med rätt design, funktion och kvalitet. Med kunskap, engagemang och service gör vi alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vi vill inspirera er till ett aktivt liv med häst eller hund i fokus. Välkommen att besöka butiken på Herrestavägen 20 i Barkarby, samma byggnad som Plantagen.

RS Mustang Stallströ och foder, brett och rätt sortiment och lång erfarenhet. RS Mustang® är Nordens enda kompletta ströproducent med tillverkning av torv, torvmix, kutterspån, pappersströ, spånpellets och halmpellets.Vi säljer foder till alla typer av hästar och är marknadsledande på müslifoder, men har också flera typer av pelleterat hästfoder. Alla våra fodersorter innehåller ångkokt spannmål, linfrökaka, vitaminer och mineraler.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link