Hoppa till sidans innehåll

Utökade restriktioner för att minska smittspridning av coronaviruset

09 DEC 2020 14:21
Ridskolan utökar restriktionerna för att kunna hålla igång ridverksamheten tryggt och säkert. Inga igenridningar tillåts och läktarna är avstängda.
  • Uppdaterad: 09 DEC 2020 14:21

Inga igenridningar eller ersättare

Begränsningar på max åtta deltagare vid allmänna sammankomster gäller ej lektionsverksamhet som räknas till träningsgrupper. Rekommendationen är dock även för vår verksamhet att i möjligaste mån begränsa antalet till åtta deltagare.

Ridskolan inför därför från och med 9 december stopp på igenridning och möjligheten att ha ersättare fram till 31 januari.

Du som innan 9 december redan har en igenridning eller ersättare inbokad behåller dem. Istället förlänger vi möjligheten att rida igen höstterminens avbokningar fram till 1 mars.

 

Stanna hemma vid sjukdom

Stallet är en fristad för många i dessa tider och vi är tacksamma över att kunna hålla igång ridverksamheten.

Vi vill poängtera att det INTE är tillåtet att komma till stallet om någon i din familj är sjuk eller har symptom på sjukdom.

Stallet är en arbetsplats för personal som inte har möjlighet att arbeta hemifrån, hästarna behöver tas om hand oavsett väder och pandemier, vänligen respektera detta.

 

Läktarna avstängda

Läktarna i ridhusen är avstängda. Det är under inga omständigheter tillåtet att vistas på läktaren, varken för elever vars häst går lektionen innan, eller för medhjälpare.

Vid hämtning och lämning på anläggningen, stanna kvar i bilen och be personen komma ut.

En vuxen medhjälpare får endast följa med vid behov, det vill säga till elever i lägre grupper som behöver hjälp med att till exempel leda och göra iordning hästen.

 

Håll er uppdaterade

Följ oss på Facebook, Vällingby Ridsällskap och Vällingby Ridcenter, för att hålla er uppdaterade med den senaste informationen.

 

Läs mer om vilka åtgärder och restriktioner vi har sedan tidigare här.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link