Hoppa till sidans innehåll
Foto: Vilma Böttiger

Tävlingskommittén informerar

27 JAN 2020 18:59
Tävlingskommittén har haft möte och planerat vårens tävlingar. Här kommer information från mötet som berör dig och/eller ditt barn som tävlar.
  • Skapad: 27 JAN 2020 18:59

Startavgift på tävlingar under våren 2020:

50:- vid start på klubbtävling: märke, hoppning, LC/LA. Avgiften betalas/swishas vid samlingen innan tävlingen. 70:- vid start på lokal tävling. Avgiften betalas/swishas direkt till klubben, alltså ej via TDB. Utöver dessa startavgifter tillkommer avgiften för hästhyran som faktureras av ridskolan.

Utrustningsregler för häst och ponny under tävlingar:
Av säkerhetsskäl för både ryttare och häst/ponny har tävlingskommittén pratat om behovet av riktlinjer för vilken utrustning som får användas under klubbtävling. En utrustningspolicy kommer att publiceras när vi tillsammans med ridskolan utarbetat de regler som ska gälla.

Sponsorer:
För Vällingby Ridsällskaps lokala tävlingar behövs sponsorer som bidrar till priser till de tävlande. Om du vet företag som är intresserade av att sponsra oss så kontakta gärna Jeanette Hjelte som är huvudansvarig för sponsorer. This is a mailto link

Tävlingskommitténs medlemmar:
Tävlingskommittén har under våren 2020 följande medlemmar: Margareta Bjelkstrand, Christina Grape, Lisen Pettersson, Jeanette, Hjelte, Annelie Smith, Maria Gärdelöv och Petra Marcusson. Kontakta oss gärna om du har frågor om tävlingsverksamheten.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link