Hoppa till sidans innehåll

Melissa, Clara och Yvonne är årets stallkamrater

01 SEP 2021 09:56
I samband med familjedagen i år instiftade vår ungdomssektion en ny utmärkelse, Vällingbys bästa stallkamrat. Melissa, Clara och Yvonne blev de första att ta emot den fina utmärkelsen.
  • Skapad: 01 SEP 2021 09:56

I samband med familjedagen i år instiftade vår ungdomssektion en ny utmärkelse, Vällingbys bästa stallkamrat. Under våren och sommaren hade medlemmarna möjlighet att nominera vem de ansåg vara Vällingby Ridsällskaps bästa stallkamrat. 

En bra stallkamrat är en kamrat som är snäll, hjälper andra, är positiv, skapar trygghet, är en god förebild, får andra att må bra och som vågar säga emot om någon beter sig dumt. 

Det fanns tre kategorier att nominera inom; ungdom 0-18 år, ung vuxen 19-25 år samt vuxen över 26 år.

Ungdomssektionen fick in många fina nomineringar, men kunde slutligen utse följande vinnare. 

Ungdom - Melissa Lal

Jag skulle vilja nominera Melissa då jag tycker att hon passar oroligt bra i den utmärkelsen då hon har ett jättebra drivtänk även om det inte går så bra. Hon bemöter alla i stallet snällt och på ett respektfullt sätt. Melissa är även alltid där och är aktiv när hon är stallvärd och hjälper till. Hon har även väldigt lätt för sig att ha småkonversationer med personerna hon hjälper. Jag tycker att respekt och driv är två viktiga saker inom stallet vilket hon har och det är därför jag valde henne.

Ung vuxen - Clara Bjurling

Clara inkluderar alla i samtal och är väldigt pratglad överlag. Hon gör alltid sitt bästa för att hjälpa andra och få dem att le. Hon har alltid ett positivt tänkande vilket väldigt lätt smittar av sig till dem i hennes närhet. Clara har även en förmåga att se när någon behöver lite extra stöd eller prata lite vilket hon visade tydligt när hon var Vällingbys fritidsledare. Verkligen en person på Vällingby som verkligen står ut från alla andra med sitt positiva tänk.

Vuxen - Yvonne Kindberg

Yvonne är alltid välkomnande när hon sitter i kassan och man möts alltid av ett leende. Hon småpratar alltid med en och inkluderar alla från barn till vuxna. Hon är även trevlig i stallet och visar alltid att hon bryr sig om alla där. Hon är också uppmuntrande och delar gärna med sig om hennes erfarenheter i stallet för få andra att utvecklas. Helt enkelt en riktig glädjespridare som visar hur man ska hålla stallet till en gemensam plats.

Stort grattis till er!

Skribent: Erica Westling
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: ridklubbenvrs@gmail....