Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte april

15 APR 2020 20:37
Styrelsen har haft ett digitalt styrelsemöte som till står del handlade om hur vi hanterar vår verksamhet med anledning av coronaviruset.
  • Skapad: 15 APR 2020 20:37

Styrelsen hade sitt första digitala styrelsemöte för att undvika träffas fysiskt och minimera smittspridning. Vi kommer att fortsätta med digitala möten tillsvidare.

Fritidsledare Anna finns tillgänglig digitalt. Ryttaralliansen och fritidsledarnas skyddsombud har beslutat att stänga ner fritidsledarnas verksamhet på grund av smittorisken. Anna finns tillgänglig via sociala medier, mail och telefon 072 250 50 93. 

Håll en hästlängds avstånd! Under dessa tider är det viktigt att vi tar hand om varandra. Håll avstånd och undvik trängsel vid kassan, skåp och i sadelkammaren. Stanna hemma om du eller någon i hushållet är sjuk eller har symptom. 

Inga tävlingar till och med 31 maj. Svenska Ridsportförbundet har ställt in all tävlingsverksamhet till och med den 31 maj. Detta betyder att våra lokala tävlingar och de klubbtävlingar som var inplanerade under denna tid tyvärr fått ställas in. Vi håller tummarna för att vi kan genomföra KM i dressyr 6 juni. Tävlingskommittén ser även över vilka möjligheter som finns att anordna tävlingen digitalt. 

Familjedag i höst. Familjedagen som var inplanerad under vårterminen har skjutits upp till i höst. Vi återkommer med nytt datum för i höst.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link