Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte 29 september

03 OKT 2020 10:36
Ungdomssektionen planerar aktivteter, höstens tävlingar är igång och styrelsen vidtar åtgärder för att stoppa dåligt beteende i sociala medier. Läs mer om vad styrelsen har att informera om från det senaste styrelsemötet.
  • Skapad: 03 OKT 2020 10:36

Ungdomssektionen planerar aktiviteter

Under höstlovet planerar ungdomssektionen att genomföra en käpphästhoppning och två spökkvällar. Det blir en spökkväll för de äldre med övernattning och en kväll för de yngre utan övernattning. Givetvis följer vi myndigheternas råd och uppmaningar gällande covid-19 för att aktiviteterna ska kunna genomföras på ett tryggt och säkert sätt. Mer informaiton kommer, håll utkik på ungdomssektionens anslagstavla. 

Planeringen av årets julshow är igång. Uppstartsmöte inför julshowen är söndag 18 oktober kl. 13:15.

Höstens tävlingar

Vi är glada att vi kan genomföra alla höstens inplanerade tävlingar. Intresset för att delta i våra klubbtävlingar är stort, vilket vi tycker är jätteroligt. 

Ridklubben anordnar två lokala tävlingar under hösten, 1 november för stor häst och 15 november för ponny. Till dessa tävlingar kommer vi som vanligt behöva funktionärer. Håll utkik efter funktionärslistorna och skriv upp dig om du har möjlighet att hjälpa till. 

Sociala medier

Det har under en period tyvärr pågått tråkigheter i sociala medier bland våra medlemmar. Ridklubben och ridskolan har vidtagit åtgärder för att stoppa detta. Hos oss ska alla känna sig trygga och ingen ska behöva utsättas för negativa handlingar i verkligheten eller på sociala medier. 

Vi vill påminna alla om att läsa igenom vår handlingsplan mot kränkande behandling, värdegrund och policy för sociala medier

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link