Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsemöte maj

15 MAJ 2020 11:47
Styrelsen har haft ytterligare ett digitalt styrelsemöte. Det blir ett KM i dressyr den 6 juni, planering av höstens aktiviteter är påbörjade och vi uppmanar alla medlemmar att fortsätta följa våra åtgärder för att minska smittspridning.
  • Skapad: 15 MAJ 2020 11:47

KM i dressyr 6 juni. Vi kan med glädje meddela att vi kommer anordna klubbmästerskap i dressyr 6 juni! För att tävlingen ska kunna genomföras kommer starterna att spridas ut över dagen, förklassen med hjälptygel uteblir och vi kommer inte heller ha någon samling innan eller prisutdelning efter. Mer information om KM publiceras separat. 

Skötarverksamheten tillfälligt pausad. Ridskolan och ridklubben uppmanar elever och medlemmar att endast vistas i stallet i samband med sin ridlektion. Vi har därför beslutat att pausa skötarverksamheten tillfälligt.

Undvik trängsel på läktaren. Vi har uppmärksammat att det vid tillfällen varit trångt på läktaren i samband med ridlektioner och det gäller främst ponnylektioner. Vi uppmanar alla medföljande att hålla avstånd på läktaren och att inte vistas på läktaren utöver den tid ditt barn eller anhörig rider om det är mycket folk. 

Planering av höstterminen. Vi hoppas att höstterminen ska kunna återgå mer åt det normala och planerar för en familjedag i början av terminen och julshow i december. Givetvis kommer vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link