Hoppa till sidans innehåll

Åtgärder för att minska spridningen av coronaviruset

24 MAR 2020 14:37
Med anledning av den ökade spridningen av coronaviruset Covid-19 vidtar ridskolan och ridklubben ytterligare åtgärder för att minimera smittspridningen.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2020 14:37

Klubbis hålls stängt. Klubbrummet är en populär samlingsplats för såväl unga som äldre. För att minimera smittspridningen har ridklubben och ridskolan gemensamt beslutat att hålla Klubbis stängt de kommande veckorna. Detta innebär att det inte finns möjlighet att värma mat på anläggningen. 

Besök endast anläggningen i samband med ridning. Vi uppmanar elever och medlemmar att endast besöka ridanläggningen i samband med sin ridning. 

Ridinstruktörerna hanterar inga ytterplagg. Tag av eventuella jackor eller andra klädesplagg innan ridlektionen börjar. Instruktörerna kommer inte att hantera några klädesplagg för att minimera smittspridningen. 

Skötar och stallvärdsmöten är inställda. Vi ställer in planerade skötar och stallvärdsmöten. 

Endast toaletten vid kassan är öppen. För att minska smittspridningen och dagligen kunna sanera och ha en bättre hygien har vi begränsat antal toaletter på anläggningen. Vi har införskaffat pappershanddukar och handsprit som finns på toaletten. Handsprit finns även i sadelkammaren. Vi uppmanar alla att tvätta händerna noga.

Håll avstånd till varandra. Undvik att samlas flera personer i små utrymmen, som sadelkammaren och kassan. 

Stanna hemma om du känner dig sjuk. Hjälp till att stoppa smittan. Har du något eller några av förkylningssymtomen feber, hosta, snuva eller ont i halsen, ska du stanna hemma från stallet. Kom ihåg att avboka din ridlektion för att instruktörerna ska kunna planera hästfördelningen. 

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link