Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte oktober

29 OKT 2019 19:23
Lokala dressyrtävlingar, ridsportforum och barnkonventionen var några av punkterna på agendan under det senaste styrelsemötet.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2019 19:23

  • Trafikverket kommer att provborra i skogen bakom ishallen. Arbetet kommer att ske dagtid på vardagar och därmed störa verksamheten minimalt.

  • Lotta och Christina var helgen 19-20 oktober på ridsportforum, ett forum för alla ridklubbar i Stockholms län. Det var två väldigt givande dagar med fokus på ledarskap och ridsport 2025.

  • Ridklubben anordnar lokala dressyrtävling, 3 november för häst och 17 november för ponny. Som vanligt till våra lokala tävlingar behöver vi hjälp av er medlemmar för att tävlingsdagarna ska bli lyckade. Kan du hjälpa till som funktionär eller kanske bidra med ett bakverk till cafeterian? Skriv upp dig på listorna på anslagstavlan. 

  • Den 27 oktober anordnade ridklubben en klubbtävling i dressyr till förmån för Ride Against Cancer. Under dagen såldes pins, tränssmycken och vi hade även ett lotteri med priser skänkta från Vällingby Ridcenter, JennyP, Ko-Ko-No och Stockholms Läns Ridsportförbund. Målet var att samla in 10 000 kr och det nådde vi med råge!

  • Från och med årsskiftet blir det nya lagar med barnkonventionen och styrelsen har därför gått en utbildning om barnkonventionen och trygga idrottsmiljöer. Vi kommer under hösten att arbeta mer med dessa frågor. 

  • Den 15 december anordnar Ungdomssektionen traditionsenligt julshow, boka in datumet i kalendern redan nu! För alla ungdomar som är intresserade att vara med i årets julshow, håll utkik på Useks anslagstavla och sociala medier.
Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link