Hoppa till sidans innehåll

Fritidsledare


Hej allihopa!

Sandra här, och som ni kanske redan sett är jag ny fritidsledare på Vällingby. Eftersom läget är som det är och ingen av oss kan vara på plats i stallet ännu tänkte jag presentera mig lite kort. 

Jag bor i Hässelby tillsammans med min sambo och våra två katter, jag ser faktiskt lilla ridhuset från min balkong! Djur har alltid varit ett stort intresse och min hästkarriär började först på en 4H-gård innan jag i slutet av 90-talet började rida på just Vrs. För er som minns så var Dracula och Moulina mina absoluta favoritponnyer, men även Dunte och Carmen låg mig varmt om hjärtat. När jag gick upp på stor häst var favoriterna Fyrk och Casino.

I gymnasiet slutade jag helt med hästar några år innan jag började arbeta på Överby ridskola som häst- och stallskötare. Där blev jag sedan ansvarig för fritidsverksamheten och 2016 gick jag ridledarkursen på Strömsholm och började också arbeta som ridlärare. För ett par år sedan fick jag för mig att ha ett uppehåll från hästarna igen men kunde såklart inte hålla mig borta och nu är jag tillbaka på Vällingby, vilket känns helt fantastiskt! 

På fritiden älskar jag att laga mat, titta på Formel1 och pysslar mycket med mina växter och odlingar.

Jag hoppas verkligen att vi snart kan börja hänga i stallet igen lite mer som vanligt så jag kan få lära känna alla er men tills dess ska jag göra mitt bästa för att skapa ett roligt innehåll på sociala medier!

Vi hörs snart igen! Kram från Sandra

Uppdaterad: 02 MAR 2021 21:39

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: ridklubbenvrs@gmail....