Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse


Julia

Ordförande - Julia Carlsson

Julia heter jag, 17 år gammal. Jag är nu inne på mitt fjärde år som usekmedlem och i år har jag fått äran att sitta som ordförande! Ni ser mig alltid i stallet på torsdagar och fredagar då jag rider min favorit Duni, ibland i caféet på helgerna och självklart på våra aktiviteter. Men när jag inte är i stallet för att försöka gnugga bort Dunis kissfläckar eller hålla i en pannkakslunch så trivs jag bäst med en bok i handen - jag älskar att läsa, har i skrivande stund exakt 114 böcker i mitt rum och driver mina kompisar till vansinne varje gång vi ser en Harry Potter-film eftersom att jag kan varenda replik! Hälsa gärna om ni ser mig i stallet så hoppas jag att vi ses på någon av våra aktiviteter, kram!

Tyra

Vice ordförande - Tyra Enevold

Mitt namn är Tyra och det här blir andra året jag sitter i ungdomssektionen. Jag sitter som vice ordförande, precis som förra året! I år fyller jag 16 och ska börja gymnasiet efter sommarn, jag ska gå humanistiska programmet för att sen plugga vidare till djursjukgymnast som är mitt drömyrke. Min favoritponny är Vetra som jag även rider för det mesta. Det jag gillar att göra mest är att rida, jobba i stallet och va med mina kompisar! När jag inte är i stallet brukar jag plugga, titta på netflix och dansa och sjunga med mina kompisar. Det ska bli jättekul att få baka, leka och mysa med er i år också!

Nathalie

Sekreterare - Nathalie Wide

Nathalie heter jag, snart 17 år gammal. I år är mitt tredje år i usek och jag tycker att det är jätteroligt. I år fick jag äran att sitta som sekreterare! Jag gillar alla ridskolan hästar och ponnyer men min favorithäst är Vetra. Gulding håller jag också kär. Ni ser mig i stallet på fredagar, lördagar och självklart på useks möten och aktiviteter. När jag inte är i stallet och borstar på Vetra spenderar jag MYCKET tid med min hund (samt gör läxor). Om jag har tid över ritar jag gärna, läser och lyssnar på musik. Hälsa gärna om ni ser mig i stallet så hoppas jag att vi ses på någon av våra aktiviteter, kram!

 Miriam

Vice sekreterare - Miriam Tärnström

Jag heter Miriam och jag är 14 år gammal. Jag sitter just nu som mitt första år som vice sekreterare i Usek. Min favorithäst är Glenn som jag även sköter. Jag är oftast i stallet på torsdagar och fredagar, men även på lördagar ibland. De dagar jag inte är i stallet umgås jag antingen med vänner eller bakar. Jag försöker vara i stallet så mycket som det bara går, så vi kanske ses, isåfall är det bara att komma fram och hälsa. 

 Agnes

Kassör - Agnes Hellborg 

Agnes heter jag och jag är 17 år gammal. Jag sitter nu mitt tredje år i usek, just nu som kassör. Min favorithäst är Ester och det är henne jag rider mest. Jag är i stallet på tisdagar när jag rider men även vissa helger när jag står i cafét och på våra aktiviteter så klart. När jag inte är i stallet är jag med mina kompisar och min familj. Vi ses i stallet! 

Sandra 

LOK-stöd, vice kassör - Sandra Madeby Elfving

Jag heter Sandra Madeby Elfving och är 17 år. Mina favorithästar är Musse och Luxia. Just nu sitter jag som LOK-stödsansvarig / vice kassör. 
Jag rider på lördagar men är även i stallet på onsdagar och när det finns tid! På fritiden kollar jag nog mest på serier som Bones, greys anatomy och Ncis eller är med min medryttarhäst Aisling. Vi ses i stallet!

 Fanny

PR ansvarig - Fanny Engström

Mitt namn är Fanny Engström, jag är 19 år ung och är PR- ansvarig i Usek, vilket innebär att jag är snillet bakom alla lappar som tapetserar vår anslagstavla i kassan (ibland får jag feeling och tapetserar resten av stallet också.) Jag påbörjar nu mitt... femte? Sjätte? År i Usek (jag tar tappat räkningen, tiden går fort när man har roligt!) och min favorithäst är såklart världens bästa ponny Kovo! Jag är oftast i stallet på tisdagar och fredagar men jag kommer och går lite mest hela tiden. När jag inte är i stallet, fikar, äter kolasås eller skrattar åt dåliga ordvitsar, pluggar jag historia vid Stockholms universitet och bär runt på stora tunga skolböcker. (Nu vet du vart du vänder dig om du behöver hjälp med historieläxan.) Jag ser fram emot alla timmar tillsammans med dig i stallet! 

Jemilia

Vice PR ansvarig - Jemilia Forsythe

Jag heter Jemilia och har precis 
gått med här i ungdomssektionen. Jag är vice PR-ansvarig. Så det är jag som påminner er hela tiden om att komma på våra aktiviteter genom våra sociala medier. Jag är tolv år men fyller tretton i sommar, alltså så går jag i sexan. Mig ser du i stallet oftast på måndagar och fredagar. Men det händer ju att man ät i stallet flera gånger i veckan när man har tid. Min favorit ponny i är kalle. Han är även min skötponny. Så oftast står jag och gosar med honom. Och så älskar jag att hjälpa till och prata med alla i stallet! När jag inte är i stallet så är jag oftast hemma och gör läxor. Är det bara jag men det känns som om alla lärare gillar matteläxor? Då majoriteten av mina läxor är det. Men för att kunna göra läxor så måste jag lyssna på hög musik i mitt rum (brukar göra det hela tiden). Men men. Jag brukar även vara med kompisar. 
Jag längtar till alla aktiviteter och att få träffa alla er!
 

Sara

Ledamot - Sara Eriksson

Jag heter Sara och är 14 snart 15 år gammal. Mina favorithästar är Gulding, Kelly och Max. Jag är i stallet på tisdagar, onsdagar och rider jag och på lördagar är jag stallvärd och sköter på Kelly. På fritiden gillar jag att dansa och att få umgås med familj och vänner. Jag gillar även att mysa till det med en mysig film med lite snacks. Jag är ledamot i Usek och det är superduper kul att få vara med på alla aktiviteter tillsammans med er andra i stallet.

Maja 

Ledamot - Maja Jenelius

Hej jag heter maja. Jag är 13 år gammal men fyller 14 i maj jag är ledamot i usek. Mina favorit hästar är Frida och Elton. Jag hänger i stallet på onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. På fritiden när jag inte är i stallet så brukar jag vara i mitt rum eller med vänner. Hoppas vi ses i stallet!

Uppdaterad: 28 APR 2018 13:39

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08 38 88 89
E-post: This is a mailto link