Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse om allmänna bestämmelser och uppsägning av ridplats

22 APR 2019 16:05
Ska du inte fortsätta rida hos oss i höst, eller vill rida fler eller färre dagar behöver du meddela ridskolan detta senast 1 maj enligt allmänna bestämmelser för gruppridning.
  • Skapad: 22 APR 2019 16:05

I allmänna bestämmelser för gruppridning som ni i samband med anmälan fått och läst vill vi inför terminsslutet påminna om följande text:

Avtalet förlängs automatiskt till nästa ridtermin om inte skriftligt uppsägning kommit till ridskolan tillhanda senast 1 december respektive 1 maj.

Det innebär att om man av någon anledning inte ska fortsätta rida hos oss höstterminen 2019, måste avtalet sägas upp senast 1 maj. Blankett för detta finns att få i kassan. Uppsägning kan lämnas i kassan eller skickas med brev.

Om man rider flera gånger i veckan och vill minska det räcker det att man senast 1 maj säger till i kassan, så noteras det i gruppärmen. 

Om man vill rida fler gånger i veckan till hösten görs en intresseanmälan i kassan. 

Den som vill fortsätta till hösten behöver inte göra någonting. En del schemaändringar kan bli aktuella och de som berörs informeras i förekommande fall är schemat för hösten är klart. 

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link