Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte september

16 SEP 2019 22:37
Ny fritidsledare, vi ska ut och plogga och en påminnelse om medlemsavgiften är några av punkterna som styrelsen har att förmedla från styrelsemötet den 16 september.
  • Skapad: 16 SEP 2019 22:37

Ny fritidsledare. Vår fritidsledare Agneta går vidare till en annan tjänst inom Ryttaralliansen och slutar tyvärr hos oss på Vällingby, hennes sista dag är den 30 september. Vi hälsar Anna Clevesjö välkommen som ny fritidsledare på Vällingby. Anna har arbetat som fritidsledare på Mälarhöjden i 13 år och dessförinnan hos oss på ridskolan. Anna kommer endast att arbeta 10h/vecka under hösten då hon är tjänstledig för studier. Clara Bjurling, som är ett bekant ansikte för många i stallet, kommer att arbeta extra som fritidsledare vid sidan av skolan. Presentationer och mer information om vilka tider Anna och Clara finns på plats kommer inom kort.

Plogga med oss! Söndag den 29 september kl. 11 samlas vi för att gemensamt promenera och plocka skräp i naturen kring stallet. Efteråt grillar vi korv. Ridklubben ordnar med plastkassar och handskar. 

Kom och heja på Vällingby. Den 13 oktober tävlar ett antal Vällingbyekipage hos Väsby Ridklubb. Kom gärna och heja på våra duktgia ekipage! Startlistor publiceras cirka en vecka innan tävlingen.

Påminnelse att betala medlemsavgift. Medlemsavgiften till ridklubben skulle vara betald senast den 31 augusti, men det är fortfarande en del medlemmar som inte betalat. Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar i ridklubben och medlemsskapet ingår inte ridavgiften. Läs mer om medlemsavgiften och hur du betalar HÄR.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link