Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte maj

15 MAJ 2019 21:11
Anläggningsfrågor, terminens sista tävlingar och familjedagen är flyttad till i höst. Läs vad styrelsen har att informera om efter styrelsemötet 13 maj.
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2019 21:11

Anläggningen, en viktig fråga både för ridklubben och ridskolan. Anläggningen är ett stort och viktigt fokusområde både för ridklubben och ridskolan. Ridklubben arbetar bland annat för att vi ska få belysning runt galoppbanan för att kunna rida ute en större del av året.

Vi i stallet. Vi har två lag anmälda till hästkunskapstävlingen Vi i stallet som avgörs hos Bromma Ridklubb 26 maj. Lagen tränar för fullt under ledning av vår fritidsledare Agneta. Vi önskar de stort lycka till i finalen!

Uppskattade tävlingar. Tävlingarna under påsk och första maj var mycket uppskattade. Tre tävlingar återstår denna termin; lokala tävlingar 19 maj och 30 maj samt klubbmästerskap i dressyr 6 juni. Det behövs fler funktionärer till dessa tävlingar, skriv gärna upp dig på funktionärslistan om du kan hjälpa till.

Populära klubbkläder. Hööks har fått in väldigt många beställningar av klubbkläder, vilket lett till att leveranstiden är något längre för tillfället. Hööks gör sitt bästa för att alla ska få sina beställningar så snabbt som möjligt.

Familjedag flyttad till i höst. Boka in 8 september i kalendrarna redan nu! Planeringen är i gång och vi kan lova att det blir en trevlig eftermiddag med något för alla i familjen. Vi kommer även anordna köp och sälj denna dag.

Ungdomsdag under LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week. Vi vill tipsa alla ungdomar upp till 18 år att vara med på den ungdomsdag som anordnas torsdag den 13 juni i samband med tävlingarna på Stockholm Stadion. Förutom att man kommer att få ta del av riktigt bra tävlingar så kommer det att vara två inspirationsföreläsningar samt chans till att mingla med andra ungdomar. Mer information och anmälan på www.ridsport.se/stockholm

Nästa styrelsemöte äger rum den 11 juni. 

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link