Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte juni

17 JUN 2019 20:15
Ridklubben fortsätter sponsra juniorridningen och dressyrtävlingar i slutet av sommaren, läs mer om vad som diskuterades på vårterminens sista styrelsemöte
  • Skapad: 17 JUN 2019 20:15

Sponsring av juniorridningen. Ridklubben har sedan länge sponsrat juniorridningen med 100 kr per terminsavgift och styrelsen besultade att även fortsätta med det till hösten.

Dressyrtävlingar 3-4 augusti. Ridskolan kommer i samarbete med ridklubben anordna dressyrtävlingar 3-4 augusti med 5, 6 och 7 års klasser samt MSV A. Varmt välkomna till stallet för att se fina unghästar! Intresserad av att ställa upp som funktionär? Vänligen kontakta Maggan eller Annie. 

Fler medlemmar till cafégruppen sökes. Inför höstterminen behövs det fler medlemmar som vill driva stallcaféet på helgerna, mer information finner ni här

Nytt datum för familjedagen - 15 september. Vi hälsar alla medlemmar med familjer varmt välkomna till årets familjedag! Mer info kommer i början av höstterminen.  

Nästa styrelsemöte äger rum den 13 augusti. 

Styrelsen vill tacka alla medlemmar för en fantastisk vårtermin, önska en trevlig sommar och på återseende i höst! Höstterminen börjar måndag den 12 augusti. 

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link