Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte 9 april

11 APR 2019 19:10
Behov av fler funktionärer, nya klubbkläder och en inplanerad klubbkväll hos Hööks Barkarby var några av punkterna på styrelsemötet.
  • Skapad: 11 APR 2019 19:10

Funktionärer sökes! Vi har ett stort behov av fler funktionärer till vårens lokala tävlingar. Det finns uppgifter för alla, oavsett ålder eller hästvana. Alla funktionärer bjuds på lunch och fika och vi lottar även ut priser som tack. Har ni möjlighet att hjälpa till? Skriv upp er på funktionärslistorna på klubbens anslagstavla vid kassan.

Städdag på skärtorsdagen. Ridklubben och ridskolan har en gemensam städdag den 18 april. Anläggningen ska göras fin och förberedas inför stundande tävlingar och det ska även rensas i vissa utrymmen. Vi börjar vid 13 och håller på hela eftermiddagen, kom gärna förbi och hjälp till när det passar er. Klubben bjuder på kaffe och korvgrillning.

Nya klubbkläder. Det går nu att beställa våra nya klubbkläder hos Hööks Barkarby. Mer information och bilder kommer inom kort på hemsidan och i sociala medier, håll utkik!

Klubbkväll hos Hööks Barkarby. Den 25 april mellan 15-19 har Vällingby Ridsällskap after work hos Hööks Barkarby med 20% rabatt på hela sortimentet (ej sadlar). Perfekt tillfälle att prova och beställa våra nya, snygga klubbkläder!

Vuxna stallvärdar. Klubben har idag några vuxna stallvärdar som gör ett fantastiskt jobb genom att hjälpa grupper och finnas där både för yngre och äldre som en trygghet. Är du intresserad av att bli stallvärd? Prata med Helena Roslund.

Familjedag 26 maj. Save the date! Planeringen inför familjedagen den 26 maj har precis börjat och det blir en trevlig eftermiddag med något för alla i familjen. Mer info kommer…

Nästa styrelsemöte äger rum den 13 maj.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link