Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte 22 januari

25 JAN 2019 20:01
Läs mer om klubbens ekonomi, den nya krishanteringsplanen och annat som behandlades på styrelsens senaste möte.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2019 20:01

Ekonomi
Klubben har under många år haft en god ekonomi och revisorerna har uppmanat styrelsen att minska det ekonomiska överskottet. Klubbens (föreningens) största intäkter är medlemsavgifter och kommunens LOK-stöd för barn- och ungdomsverksamheten. Mot bakgrund av det har styrelsen investerat i nya möbler för klubbis samt utrustning som uppgraderad ljudanläggning, frysbox m m. Under 2017 och 2018 var det dessutom gratis att delta i klubbens medlemsaktiviteter – med undantag av klubbtävlingar och jubileumsfesten. Klubben har fortsatt stabil ekonomi, men under 2019 kommer vi att åter börja ta ut avgifter för vissa medlemsaktiviteter samt höja avgiften för klubbtävlingar.

Plan för krishantering
Ridskolan och ridklubben har gemensamt tagit fram planen Krishanteringsplan olycksfall Vällingby Ridcenter som gäller vid allvarligare olyckor. Den finns i kassan om du vill ta del av den. Vi har också tagit fram blanketten Dokumentation olycksfall Vällingby Ridcenter, som fylls i tillsammans med ridläraren eller stallpersonalen om du råkat ut för olycka som gett personskador eller skador på din utrustning. Blanketten kan användas om försäkringsbolaget vill ha ett underlag om det blir ett försäkringsärende. Blanketterna sätts in i Krishanteringsplanspärmen – behöver du en kopia på ditt underlag kan du be om det i kassan.

Tävlingssektionen
Styrelsen har beslutat att höja avgiften för klubbtävlingar till 50 kr, en höjning med 10 kr. Den nya avgiften träder i kraft från och med tävlingen den 17 februari. Orsaken till höjningen är att klubbens tävlingsverksamhet går med ett mindre underskott. Vi välkomnar också två nya medlemmar in i tävlingssektionen: Jeanette Hjelte & Petra Marcusson.

Årsmöte
Äger rum den 17 februari, kl 14, i Klubbis. Välkomna!

Skribent: Margareta Stefanutti
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link