Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte

24 MAR 2019 11:49
Nya klubbkläder, städdag och vårens tävlingar var några av punkterna på agendan när den nya styrelsen hade sitt första styrelsemöte i mars.
  • Skapad: 24 MAR 2019 11:49

Fullspäckad tävlingsvår. Under våren anordnar ridklubben fem lokala dressyrtävlingar; långfredagen, påskdagen, 1 maj, 19 maj samt Kristi Himmelsfärd. Kom gärna och heja på våra hemmaekipage! Det behövs även funktionärer för att tävlingarna ska gå runt, skriv gärna upp dig på funktionärslistorna om du har möjlighet att hjälpa till.

Städdag 18 april. På skärtorsdagen har ridklubben och ridskolan en gemensam städdag av anläggningen och gör den extra fin inför tävlingarna. All hjälp vi kan få uppskattas! Ridklubben bjuder på korv, läsk och kaffe. Separat anslag kommer.

Nya klubbkläder. Ridklubben har inlett ett samarbete med Hööks Barkarby och kommer inom kort att lansera en ny kollektion med klubbkläder. Den 25 april har ridklubben tillsammans med Hööks en After Ride-kväll i butiken i Barkarby, perfekt tillfälle att beställa nya klubbkläder till rabatterat pris eller få hjälp med att prova ut en ny säkerhetsväst. Mer info kommer, håll utkik på hemsidan och i sociala medier.

Årsmöte ägde rum den 17 februari. Tack till Anna, Meta, Heidi, Anna-Karin och Ulrika för era insatser och välkomna till styrelsen säger vi till Kicki, Erica, Lotta, Katja och Helena.

Nästa styrelsemöte äger rum den 9 april.

Skribent: Erica Westling
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08388889
E-post: This is a mailto link