Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte 30 maj

2017-06-11 14:25
VRS styrelse hade möte den 30 maj. Här kan du ta del av vad som beslutades och diskuterades.
  • Uppdaterad: 2017-06-11 14:32

Upprustning av Klubbis. Styrelsen fattade beslut om att köpa in nya möbler till Klubbis och angränsande utrymmen. Möblerna levereras i slutet av juni och kommer att vara på plats till höstterminen börjar. Bland annat kommer det att finnas nya bord, stolar, en soffgrupp samt bättre möjligheter att hänga upp kläder.
Säkerhet. Klubben arbetar vidare för att få till stånd tydligare skyltning runt ridskolan. Syftet med skyltarna är att uppmärksamma hundägare på att det finns hästar i området och minska risken för olyckor.
HLR-utbildning. Klubben kommer i samarbete med ridskolan att ordna utbildningar i HLR (hjärt- och lungräddning). Den första utbildningen sker i augusti och riktar sig främst till ridskolans personal, men om intresse finns kan utbildning även erbjudas till medlemmar.
Medlemsavgifter 2017-2018. Medlemskap i VRS ingår inte i den avgift du betalar för ridlektioner vilket innebär att du måste göra en separat inbetalning till VRS för ditt medlemskap. Medlemsavgiften betalas in på Vällingby Ridsällskaps PlusGiro konto: 640670 – 6 och skall vara VRS tillhanda senast den 31 augusti. Information om inbetalning kommer att delas ut i samband med att höstterminen startar den 14 augusti. Medlemsavgiften är 200 kr för juniorer upp till 18 år, 300 kr för seniorer och 600 kr för familj. Läs mer
Nästa styrelsemöte äger rum tisdagen den 15 augusti.
Styrelsen för VRS önskar alla medlemmar en riktigt skön sommar!
Skribent: Margareta Stefanutti
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08 38 88 89
E-post: This is a mailto link

Se all info