Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation från styrelsemöte 24 oktober

2017-11-01 21:42
Utbyte med andra ridklubbar, digitalisering och julshow var några saker som diskuterades på styrelsemötet i oktober.
  • Uppdaterad: 2017-11-13 09:47

Ridsportforum 2017. Tre medlemmar i styrelsen deltog i Ridsportforum 2017, en konferens som arrangerades av Stockholms läns ridsportförbund den 21-22 oktober. Under helgen diskuterade deltagarna bland annat hur ridsporten ska fortsätta att attrahera befintliga, men också locka nya, utövare. Digitalisering och hur vi öppnar upp ridsporten för fler människor var andra frågor som diskuterades.

Julshow 17 december. Boka redan nu in eftermiddagen söndag den 17 december för årets stora händelse: julshowen. Repetitionerna är redan i full gång. Biljetterna kommer att kosta 20 kr, där alla intäkter oavkortat går till stiftelsen Min Stora Dag.

Kurs i hjärt- och lungräddning (HLR) 21 januari. I samarbete med ridskolan genomfördes en HLR-kurs i början av augusti. Nu följer vi upp denna med ett nytt kurstillfälle den 21 januari 2018. Ridskolans personal som ej gått kursen har företräde, men alla medlemmar i VRS är välkomna att anmäla sig. Inbjudan kommer i månadsskiftet november/december.

Säkerhet och fyrverkeri. Den 24 oktober spelade BP en avgörande match. Det var trångt i området runt ridskolan och arenan, och dessutom avfyrades fyrverkeri inför matchstarten. Tack vare klubbens goda samarbete med BP fick vi kännedom om fyrverkerierna i förväg. Inför kommande matcher i Allsvenskan ska vi arbeta för att BP enbart använder tysta fyrverkerier (ja, sådana finns).

Nästa styrelsemöte äger rum tisdagen den 28 november.

Skribent: Margareta Stefanutti
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08 38 88 89
E-post: This is a mailto link

Se all info