Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer sökes till tävlingar i november

2017-10-09 20:50
I november arrangerar Vällingby Ridsällskap en regional och en lokal tävling: 5 respektive 19 november. Frivilliga krafter behövs!
  • Uppdaterad: 2017-11-13 09:47

Den 5 november arrangerar klubben en regional Medelsvår B5  respektive S:t Georg. Den 19 november är det lokala tävlingar där flera hemmaekipage deltar.

Till båda tävlingarna behövs funktionärer. Exempel på uppgifter är att hjälpa till på parkeringen, se till att allt flyter på framridningen, öppna och stänga dörrarna till ridhuset, baka fikabröd och hjälpa till i caféet.

Du som vill hjälpa till skriver upp dig på listan med funktionärsuppgifter som finns på klubbens anslagstavla. Där framgår också ungefärliga tider för tjänstgöringspassen. Exakta tider meddelas när vi vet hur många som startar i varje klass. Det går också bra att anmäla sig som funktionär via This is a mailto link

Ett funktionärsmöte kommer att hållas på lördagarna innan båda tävlingarna för den som vill veta mer om sina funktionärsuppgifter. Det går också bra att fråga någon i tävlingssektionen:

  • Christina Grape
  • Margareta Bjelkstrand
  • Christina Lindmark
  • Sara Edsman
Skribent: Margareta Stefanutti
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08 38 88 89
E-post: This is a mailto link

Se all info