Hoppa till sidans innehåll

Stallvärdar


Stallvärdar vt09

Vällingby Ridsällskap startade våren 2007 projekt Stallvärdar. Tanken med att Stallvärdar var att det skulle finnas till hands för nybörjargrupperna. Stallvärdarna skulle synas så de kläddes i röda jackor, nu kunde alla uppmärksamma dem och be om hjälp. Från början fanns det Stallvärdar varje vardag, detta utökades senare till även helger. Under slutet av vårterminen gjordes en kort utvärdering, där det framkom att Stallvärdarna varit ett mycket populärt tillskott i stallet. Vällingby Ridsällskap tog snabbt beslut om att Stallvärdarna var här för att stanna.


Idag finns det 15 Stallvärdar som finns i stallet alla dagar i veckan för att hjälpa till. Våra Stallvärdars främsta uppdrag är att hjälpa nybörjargrupperna och skötarna men det ingår även att hålla ordning i stallet, se till att stallregler följs, förebygga mobbing och få alla att känna sig välkomna till Vällingby. Deras tider finns på fritidsledarens anslagstavla.
Ansvarig för alla Stallvärdar är fritidsledaren, så om man har några frågor är det till henne man vänder sig. Alla Stallvärdar gör det här på sin fritid efter skolan, och det är helt ideellt.

Uppdaterad: 22 FEB 2018 18:10
Skribent: Nina Wallin

Postadress:
Vällingby RS - Ridsport
Grimsta IP
16258 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08 38 88 89
E-post: This is a mailto link

Se all info